1

Rólunk mondták

Már többszáz hallgató vett részt az ország egész területén a hobbi lakberendező tanfolyam alap- és továbbképzésein nagy sikerrel. Nemtől, kortól és korábbi tapasztalattól függetlenül mindenki véleményére kiváncsiak voltunk. Lássunk most néháy véleményt, tapasztalatot a tanfolyammal kapcsolatban:
Létesítménygazdálkodással foglalkozom és az egyik projektünk keretében néhány tárgyalótermünk felújítása volt a cél. Új design, bútorcsere, falfestés, szőnyegpadló cseréje…A hobbi lakberendező tanfolyamon tanultaknak köszönhetőn a projektben önállóan és tudatosan tudtam alkalmazni az ismereteket. Az eredmény nagyon jól sikerült, kollégáink szívesen használják a felújított tárgyalótermeket.
Korábban soha nem tanultam lakberendezési ismereteket, vagyis a két napos hétvégi képzésnek köszönhetem a megszerzett ismereteket. A tanfolyam nagyon jól összeszedett információi és inspiráló ötletei elég segítséget nyújtottak ahhoz, hogy megfelelő döntések szülessenek, és a legjobbat hozzam ki a projektből.
Gratulálok a képzéshez, csak így tovább!

Gonda Helga

A hobbi lakberendező tanfolyam számomra hasznos és inspiráló volt. Nagyon élveztem az órákat, tetszettek a házi és az órai feladatok is. Hasznosnak és érdekesnek tartottam a sok fotót, amelyek az egyes témákat illusztrálták. Az oktatóktól tanultakból eddig több mindent hasznosítottam – főleg barátoknak adott tanácsok formájában (falfestéssel kapcsolatos ötletek, gyerekszoba berendezése). Sajnos még nincs saját lakásom, de az albérletünk alakítgatásánál is felhasználtam az ötleteket.

Dr. Metka Bernadett

Örülök, hogy hírlevél és szakértői oldal formájában újabb internetes fórumokon keresztül tájékozódhatom a lakberendezési ötletetek felől, melyek a tanfolyam során is sok segítséget nyújtottak számomra. Ezúton szeretnék gratulálni a tanfolyam anyagainak színvonalas összeállításához! Köszönöm!

Lajdi Nora

A hobbi lakberendező tanfolyam óta sokat gondolok az ott hallottakra, sikerült felkelteni az érdeklődésemet. Rá kellett döbbennem, hogy mélyebben szeretnék foglalkozni a lakberendezéssel, ezért újabb képzésre is beiratkozom.

Szentkuti Judit

Amikor a képeket látom, egyre inkább meglep, hogy hányféle megoldás milyen tökéletes hangulatot képes eredményezni. Egy új ház – saját elképzelésekkel – rengeteg lehetőséget kínál. De még van időm mindent alaposan átgondolni…. Jövőre építkezünk, ez a képzés biztosan segíteni fog

Bencze Írén

Szakmailag megalapozott, jól felépített, naprakész és hasznos információkat nyújtó előadások voltak. A képanyag nagyon igényesen volt összeválogatva és több stílusban is számos lehetőséget mutatott be, valamint érzékeltette, hogy a világítának, textileknek, színeknek, képeknek mennyire meghatározó szerepük van az enteriőr megalkotásában. Ezen túlmenően nagyon sok hasznos és könnyen alkalmazható tippet adott. Igazán nagy élmény volt! Köszönöm!

Vonnák Elíz (egyetemista, 20

Érdemes volt eljönnöm a hobbi lakberendező tanfolyamra, nagyon élveztem. Így már sokkal könnyebb belevágni a ház berendezésébe. Céltudatosan, gyorsan készülhet el az otthonunk. Olyan értékes információkkal gyarapodtam, melyek szakkönyvekben nem találhatók. Megerősített vagy épp rácáfolt elképzeléseimre. Mindenképpen továbbajánlom az ismerőseim körében, hiszen hasznos, fantáziát serkentő, tartalmas kurzus. Köszönöm!

Vincze Gábor és Katalin

Ha netán már részt vettél Hobbi Lakberendező tanfolyamaink egyinkén, és ajánlanád másoknak is, akkor írd meg, hogy miért, kommentelj!