1

Lakberendező válaszol

Mindennapjaink hangulatát jelentősen befolyásolja otthonunk, környezetünk minősége. Jó dolog (és küzdelmes kihívás) a megrendelők számára olyan teret alkotni, amelyben később szívesen élnek és dolgoznak.

Lakberendező szakképesítésem mellett az üzleti főiksolai (BA) és a kulturális antropológus diplomámat egyaránt hasznosítani tudom a lakberendezésben, amikor emberekkel foglalkozom, számokkal dolgozom vagy stílusokat hangolok össze. Nyolc évet dolgoztam az üzleti szférában, ennek köszönhetően munkám során az üzleti látásmód és kreatív gondolkodás szerencsésen párosul.

A lakberendezésben szeretem megtalálni a terek, hangulatok arányát.. Fontosnak tartom, hogy igényes és harmónikus otthont tudjunk létrehozni magunk körül.
A tanfolyamok, melyek már öt éves múltra tekinthetnek vissza, remek alkamat nyújtanak, hogy kreatív ötletekkel, inspirációkkal, hasznos lakberendezési tanácsokkal ismerkedjenek meg az érdeklődök.

Vallom, hogy a lakberendezés alapjait mindenkinek érdemes elsajátítani, hogy igényes és harmónikus otthont tudjunk létrehozni magunk körül. Sajnos a lakberendezés az iskolai alapképzésből kimaradt, pedig gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy felújítunk, átalakítunk egy lakást és nem ismerjük az anyagokat, színeket, világítási lehetőségeket és kivitelezési ismereteink sincsenek. Ebből késöbb sok probláma adódik, egy-egy hibát kijavítani pedig sok pénzbe kerül. Ezért legfontosabb feladatomnak a lakberendezés alapelveinek oktatását tartom. Öt éve ezt oktatom hobbi lakberendező tanfolyamok keretében - www.lakberendezotanfolyam.hu -, amely remek lehetőséget nyújt, hogy kreatív ötletekkel, inspirációkkal, hasznos lakberendezési tanácsokkal ismerkedjenek meg az érdeklődők.

„Azért születtünk, hogy megvalósítsuk álmainkat!”

A Nők Lapja Café oldalán Molnár Eszter szakértő - a tanfolyam vezetője - lakberendezési tanácsait olvashatja. Ha nem tud dönteni, kérdése van lakása berendezésével kapcsolatosan, kérdezzen bátran itt választ kap rá!

    „Azért születtünk, hogy megvalósítsuk álmainkat!”
    Irány a Nők Lapja Café

    Feliratkozás hírlevelünkre

    Szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről? Iratkozz fel itt!